Рубрики НовиниІгри

EA шукає нових співробітників для розробки третьої гри Star Wars Jedi

Опубликовал
Вадим Карпусь

Студія Respawn Entertainment зараз набирає нових членів команди для роботи над новим проєктом. Імовірно, йдеться про третю гру Star Wars Jedi.

Студія шукає головного сценариста гри та старшого художника візуальних ефектів для роботи над новим контентом для серії пригодницьких бойовиків. Для вакансії старшого художника як «великий плюс» вказаний досвід роботи з Unreal Engine 5.

Зазначимо, незадовго до виходу Star Wars Jedi Survivor у квітні директор серії Стіг Асмуссен сказав, що сподівається створити трилогію. Він додав, що для розробки третьої частини Respawn Entertainment перейде з Unreal Engine 4 на Unreal 5.

«Я завжди хотів, щоб це була трилогія», – сказав Асмуссен. «Як ми можемо привести Кела і команду в нові місця, крім того, що ми робили в першій грі? У нас було досить пристойне уявлення про часові рамки, в яких ми хотіли, щоб відбувалася дія Survivor, які будуть ставки, яким буде тон гри, з чим стикатиметься Кел і як команда буде враховувати це. І є ідеї про те, що ми могли б зробити, крім цього».

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Попри низку помилок та проблеми з продуктивністю на момент виходу, гра Star Wars Jedi Survivor отримала хороші відгуки та показала хороші комерційні результати. Тому логічним буде продовження роботи над серією, яка користується високою популярністю серед шанувальників.

Зазначимо, Respawn Entertainment також працює ще як мінімум над двома іграми по «Зоряним війнам». Одна з них – це шутер від першої особи, розробкою якого займається колишній ветеран LucasArts та співавтор Medal of Honor Пітер Хіршманн. Інша – стратегічна гра, що розробляється у співпраці з новою студією Bit Reactor, учасники якої включають творців XCOM та Civilization.

Джерело: videogameschronicle

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь