Рубрики Новини

EA Sports видалив усі російські команди, стадіони та атрибутику з FIFA 22

Опубликовал
Максим Григор'єв

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну ігрові компанії розпочали масові бойкоти, забороняючи свої продукти для країни-агресора. Підрозділ Electronic Arts – EA Sports – підтримав Україну, заявивши, що внесе зміни й до своїх ігор.

У дев’ятому оновлені, яке вже доступно для ПК-версії FIFA 22 на Origin і Steam, згадку про росію повністю прибрали.

«Відповідно до реальних дій, вжитих нашими партнерами в FIFA і UEFA, оновлення включає видалення збірної росії та всіх інших російських команд».

EA Sports

Якщо у гравця в улюбленому клубі була збірна росії або будь-яка інша команда країни, їх замінили клубом ПСЖ. У режимі Pro Clubs також прибрали «Арену Банку Відкриття» і замість неї за замовчуванням виводитиметься стадіон Pro Clubs. А якщо раніше гравці використали форму збірної росії або будь-якої іншої команди країни-агресора, її також поміняли на форму ПСЖ.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

З гри також прибрали усі банери, логотипи, портрети гравців, форми, значки, рекламні щити, трофеї та прапори пов’язані з росією.

Оновлення FIFA 22 для PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S та Stadia випустять пізніше.

Disqus Comments Loading...