Рубрики НовиниКрипто

eBay випустив першу колекцію NFT із легендарним хокеїстом Вейном Грецкі

Опубликовал
Максим Григор'єв

Близько року тому Ebay оголосила, що хоче дозволити торгівлю незамінними токенами (NFT) на своїй платформі. Тепер зроблено ще один крок у всесвіт NFT: платформа електронної комерції запустила свою першу колекцію NFT. eBay співпрацювала з Oneof та спортивним журналом Sports Illustrated.

Анімований 3D-рендеринг легенди хокею Вейна Грецкі під час одного з його фірмових рухів на льоду можна знайти у кожній із 13 різних цифрових колекцій, пише CNBC. За словами організаторів, ціль полягає в тому, щоб наблизити любителів спорту до світу NFT — після Грецкі мають бути увічнені інші спортивні легенди.

NFT доступний за ціною від $10. За це ви отримуєте токен, який має наклад 299 штук. У золотій версії їх 199, платинової — 99, а діамантовій — всього 15. Їх вартість – від $25, $100 до $1500. Дорогі видання були розпродані вже через день після запуску. Декілька сотень найдешевших варіантів все ще доступні. Діамантова версія тепер доступна для перепродажу на Oneof за ціною від $15 тис. до $24 тис. Найдешевші NFT продаються за $100.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Партнерство між Ebay та Oneof мало забезпечити «суперлегкий» досвід покупки, особливо для тих, хто ще не освоївся у світі криптовалют, як сказав CNBC генеральний директор Oneof Лін Дай. Платформа хоче, щоб наступні 100 мільйонів людей були в захваті від NFT, і чекає багато чого від співпраці з Ebay. Зрештою, минулого року на Ebay щось купили 142 млн осіб.

Грецкі також повинен зробити свій внесок в успіх. Одну з його колекційних карток було продано за $3,75 млн у 2021 році. Роком раніше одна з його колекційних карток першою в історії хокею подолала позначку $1 млн. Колекційні картки стали класом активів, який особливо популярний серед інвесторів останніми роками. NFT, які також процвітали минулого року, тепер втратили частину своєї привабливості.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Максим Григор'єв
Теги eBayNFT