Ексдизайнер Apple Джоні Айв розробив печатку для короля Великої Британії, яка закликає до відповідального освоєння космосу

Опубликовал
Катерина Даньшина

LoveFrom, дизайнерська фірма Джоні Айва, створила печатку для Великої Британії, яка відтворює заклики королівської родини до приватних та державних організацій з приводу відповідального та екологічного використання космічного простору.

Це не перший проєкт, який команда LoveFrom реалізувала для короля Чарльза – раніше цього року дизайнери створили королівську емблему, яка сповіщала про нещодавню коронацію.

Фото: LoveFrom

Новий логотип має круглу форму із латинськими словами «ASTRA CARTA», розташованими під зображенням корони Святого Едуарда. Синя крапка у центрі символізує Землю в оточенні сузір’їв, Сонця, Місяця та інших планет. Трохи дрібнішим шрифтом навколо зовнішнього краю печатки читається текст: To care for the infinite wonders of the universe/«Дбати про нескінченні чудеса всесвіту».

«Ми були зачаровані небесною циклічністю, яка була висвітлена під час процесу розробки, і тим, як це глибоко пов’язано з закономірностями життя на Землі. Це шанс зробити більше для захисту природи в найширшому сенсі, і ми дуже пишаємося тим, що долучились до цього важливого проєкту», – йдеться на сайті LoveFrom.

Це не той мінімалізм, який зазвичай супроводжує проєкти Айва, такі як iOS 7, але нинішня робота узгоджується з дизайном іншої королівської печатки «Terra Carta», створеної у 2021 році – яка знову ж таки закликає відповідально та екологічно вести бізнес в країні та стала першим великим проєктом дизайнера, після того, як він залишив Apple.

Логотип, який Айв розробив для принца Чарльза у 2021 році. Фото: LoveFrom
Disqus Comments Loading...