Рубрики НовиниСофт

Electronic Arts анонсувала мобільну гру The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth

Опубликовал
Тетяна Нечет

Видавництво Electronic Arts (EA) уклало партнерську угоду з Middle-earth Enterprises, підрозділом Saul Zaentz Company, для створення нової мобільної гри The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth. Ця RPG-гра розробляється EA Capital Games. Про неї мало що відомо. Лише що це покрокова умовно-безкоштовна колекційна рольова гра. У грі The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth будуть представлені колекційні персонажі з франшиз «Володар кілець» та «Гобіт». Дата випуску невідома.

«Ми неймовірно раді співпрацювати з The Saul Zaentz Company та Middle-earth Enterprises у розробці мобільних рольових ігор нового покоління. Команда складається з шанувальників «Володаря перснів» і «Гобіта»… Поєднання високоякісної графіки, кінематографічної анімації та стилізованого мистецтва занурює гравців у фантастичне Середзем’я, де вони зійдуться віч-на-віч зі своїми улюбленими персонажами», — сказав Малачі Бойл, віцепрезидент відділу мобільних рольових ігор Electronic Arts.

Обмежене регіональне бета-тестування очікується цього літа.

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація
Disqus Comments Loading...