Elgato маркуватиме технічні характеристики прямо на коннекторах USB та HDMI кабелів

Опубликовал
Вадим Карпусь

Часто при використанні нового кабелю USB або HDMI споживач не знає, яку версію стандарту підтримує конкретний екземпляр і які можливості він має. Компанія Elgato усуває цю проблему найпростішим та найприроднішим способом. Вона вказує необхідну інформацію прямо на конекторі.

Так, новий кабель USB-C компанії Elgato має маркування, яке вказує стандарт, що підтримується, а також пропускну здатність. У цьому випадку йдеться про USB 3.0 та пропускну здатність 5 Гбіт/с. Таке маркування буде корисним для людей, які мають кілька різних кабелів з різними можливостями.

USB Implementers Forum має логотипи, які виробники можуть використовувати на упаковці для позначення можливостей кабелів. Але проблема полягає в тому, що мало хто зберігає кабелі у заводській упаковці. І за подальшого повсякденного використання стає незрозуміло, які можливості забезпечує той чи інший кабель (особливо якщо вони схожі зовні).

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Старший віцепрезидент Elgato Джуліан Фест написав у X (раніше Twitter), що незабаром усі кабелі USB та HDMI виробництва його компанії матимуть маркування з технічними даними.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь