Рубрики НовиниІгри

Epic Games відмовила у виплаті $200 тис. призових — переможці турніру з Fortnite виявилися росіянами

Опубликовал
Вадим Карпусь

У серпні професійні гравці Putrick та SizzY виграли у турнірі FNCS (Fortnite Champion Series) Major. Але слава прийшла до них без фінансової винагороди, оскільки їм було відмовлено в оголошеному грошовому призі… бо вони росіяни. Putrick написав про свою дискваліфікацію у Х (раніше Twitter).

У серії твітів Putrick з прикрістю пояснює, що він разом із напарником не отримає свої призові у розмірі $200 тис., а також був дискваліфікований з майбутнього чемпіонату Fortnite Championship у Копенгагені. Хоча вони вже отримали візи, витративши на це багато часу та грошей.

«Все тому, що у нас російські паспорти, і ми нічого не можемо з цим вдіяти», – пише кіберспортсмен.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Своє рішення Epic Games аргументує відповідними правилами, які обмежують фізичних осіб із Туреччини та росії у праві отримувати будь-які призи у зв’язку з заходом.

Викликає здивування той факт, що громадянинові росії взагалі дозволили брати участь у змаганні з огляду на те, що правила Epic Games вже існували і були досить однозначними. Як виявилося, Putrick на той час грав у білорусі, а не в росії, і у нього є банківський рахунок у Казахстані. Але ці хитрощі не врятували його від дискваліфікації.

Epic Games не прокоментувала цю ситуацію.

Джерело: metro

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь