Рубрики НовиниСофт

ЕРАМ відкрила офіс в Хмельницькому

Опубликовал
Володимир Скрипін

ІТ компанія ЕРАМ Україна продовжує розвивати бізнес в Україні — восени 2021 року її представництво з’явилося у Хмельницькому в форматі коворкінгу, а тепер компанія має у місті повноцінний офіс.

Як повідомляється, кількість спеціалістів ЕРАМ в регіоні збільшилась у десятки раз, зокрема і внаслідок переїзду вимушених переселенців з інших міст країни.

За даними нещодавнього опитування DOU, понад 60% айтівців змінили місце проживання за останні місяці через агресію з боку росії. Хоча лідером для переїзду лишаються захід країни, частина спеціалістів обирає центральні області країни. Кілька сотень фахівців ЕРАМ обрали Хмельницький як відносно безпечне місце для тимчасового перебування.

Офісне приміщення розраховане на кілька десятків робочих місць та працюватиме на умовах попереднього бронювання, адже переважна більшість спеціалістів обирає формат роботи з дому. Передбачено простір для проведення командних зустрічей та брейнштормів, є стоянка для авто, а також резервний канал безперебійного інтернету Starlink.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Підтримуючи вимушених переселенців, які опинилися у Хмельницькому, компанія вже переказала 100 тисяч гривень місцевому представництву благодійної організації «Карітас Хмельницький» для закупівлі продуктових наборів.

Раніше ЕРАМ Україна повідомляла про передачу понад 100 одиниць техніки для освітніх закладів Хмельниччини. Цієї зими ЕРАМ University та Хмельницький національний університет уклали угоду про співпрацю для підготовки кваліфікованих кадрів, наступного покоління ІТ-фахівців.

Disqus Comments Loading...