Рубрики НовиниСофт

Etsy Payments починає роботу в Україні ─ це відкриває доступ до маркетплейсу з понад 90 млн покупців

Опубликовал
Вадим Карпусь

Тривалі зусилля Мінцифри із ширшого залучення маркетплейсу Etsy в Україну нарешті принесли свої плоди. Зазначається, що в Україні починає працювати платіжний сервіс Etsy Payments. Це дозволить українцям відкривати власні магазини на платформі та продавати свої товари замовникам з Америки, Європи, Азії тощо.

Маркетплейс Etsy об’єднує понад 90 млн покупців з усього світу, що дозволяє значно розширити кількість потенційних клієнтів. Він спеціалізується на продажу handmade-виробів, вінтажних речей та унікальних товарів обмеженого випуску.

З квітня 2021 року користувачі з України не могли відкривати нові магазини на Etsy через те, що в нашій країні не працювала платіжна система маркетплейсу. Із запуском Etsy Payments ситуація зміниться. В Etsy Payments продавці отримають доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та спеціальну цілодобову підтримку. Підприємці також зможуть керувати всією фінансовою інформацією свого магазину.

Від самого початку повномасштабного вторгнення компанія підтримує Україну. У березні 2022 року Etsy надіслала листа всім своїм покупцям з інструкціями, як підтримати українських продавців.

Disqus Comments Loading...