Рубрики НовиниІгри

Фанати закликають бойкотувати перший сезон Diablo 4 через патч 1.1, що розчаровує

Опубликовал
Вадим Карпусь

Напередодні запуску першого сезону Diablo 4 компанія Blizzard випустила перший великий патч до гри. Однак він виявився настільки розчаровуючим, що багато гравців закликали спільноту влаштувати бойкот майбутній сезонній події. Відповідні публікації з’явились на Reddit.

Наприклад, користувач Marzombra розмістив тред під назвою «Може, нам усім пропустити 1-й сезон і подивитися, чи це їх не розбудить?», який зібрав сотні коментарів незадоволених гравців. Гравці висловлюють своє невдоволення оновленням також у багатьох інших темах, заявляючи про відмову від Diablo.

«Якась ганьба, я справді з нетерпінням чекав цього сезону»

Зазначимо, нарікання користувачів викликали деякі балансові виправлення у грі. Наприклад, патч знизив силу атаки деяких класів, зменшив кількість досвіду на високих рівнях складності, знизив критичну шкоду, ускладнив завершення деяких завдань на фінальних етапах гри. В результаті, проходження стало більш тривалим за часом і більш «нудним».

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Скарги гравців прокоментував директор із розвитку глобальної спільноти Diablo Адам Флетчер. Він повідомив у Твіттері, що Blizzard звернеться до спільноти безпосередньо пізніше цього тижня.

«Ми чули відгуки гравців про деякі зміни в 1.1.0 для Diablo 4. Пізніше цього тижня, в п’ятницю, ми збираємося провести зустріч Campfire Chat, щоб поговорити про це детальніше».

Хоча деякі гравці дотримуються думки, що це замало і надто пізно – ніщо не змінить гру.

«Ніщо не врятує цю гру», – говорить Greenchair11. «Цей патч змусив мене усвідомити, наскільки ця гра хрінова. На цей час система предметів потребує повної переробки, механіка пошкоджень потребує повної переробки, механіка захисту потребує повної переробки, кулдауни неймовірно довгі, а з цим патчем вони стали ще довшими».

Джерело: videogamer

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь