Рубрики НовиниСофт

Fandom купує GameSpot, Metacritic та Giant Bomb та кілька інших сайтів

Опубликовал
Вадим Карпусь

Розважальна платформа Fandom придбала у Red Ventures низку ігрових брендів, у тому числі GameSpot, Metacritic і Giant Bomb, а також кілька інших медіасайтів. Йдеться про сайт з посібниками GameFAQs, розважальні сайти Cord Cutter News і Comic Vine, сайт телевізійних програм TV Guide.

У рамках угоди вищезазначені бренди будуть об’єднані в основну платформу Fandom. Компанія також «продовжуватиме розширювати глобальну фан-платформу Fandom, щоб обслуговувати шанувальників розваг та ігор, а також партнерів». Умови придбання сайтів Red Ventures не розголошуються.

«Ми дуже раді додати ці впливові, авторитетні бренди на платформу Fandom, що розширить наші бізнес-можливості та надасть захоплюючий контент для наших партнерів, рекламодавців та шанувальників», – сказав генеральний директор Fandom Перкінс Міллер. «Надійна інформація, рейтинги та контент, які вони надають, зроблять нас універсальним магазином для фанатів у рамках їхніх розваг та ігор».

Що цікаво, Red Ventures сама придбала деякі з цих сайтів на два роки раніше. Зокрема, GameSpot, Metacritic та Giant Bomb перейшли до Red Ventures у 2020 році в рамках придбання CNET Media Group за $500 млн у попереднього власника Viacom CBS.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Джерело: gamesindustry

Disqus Comments Loading...