Рубрики НовиниСофт

Фейк про блокування карток за неявку до ТЦК — Гороховський з monobank обіцяє адмінам каналів Труха та ін заблокувати можливість використовувати банки

Опубликовал
Вадим Карпусь

Останніми тижнями на різних сумнівних сайтах та Telegram-каналах почали з’являтись публікації, які переконують, що військовозобов’язаним почали блокувати банківські картки за неявку до ТЦК по повістці.

Зазвичай подібні публікації розміщують маловідомі сайти та Telegram-канали, щоб привернути до себе увагу та збільшити аудиторію. Хоча не гребують таким і канали з великою аудиторією, такі як «Труха». Наприклад, днями канал «Труха Днепр» розмістив повідомлення із заголовком «Військовозобов’язаним почали блокувати банківські картки, ─ ФОКУС».

Як видно з публікації, адміністратори «Трухи» використали зображення застосунку monobank. Цю ситуацію прокоментував співзасновник monobank Олег Гороховський. Він наголосив, що ця публікація є фейковою, та пригрозив адмінам каналів блокуванням роботи з банками.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

«1. Це фейк та ІПСО

2. Адміністраторам каналів, які так використовують наш застосунок та бренд буде заблоковано можливість використовувати банки.»

Незабаром після публікації Гороховського, у каналі «Труха Дніпро» замінили зображення на нейтральне й уточнили, що опублікована ними інформація не відповідає дійсності.

Disqus Comments Loading...