Фільм за грою The Legend of Zelda — live-action для Nintendo та Sony поставить режисер трилогії «Той, що біжить лабіринтом»

Опубликовал
Вадим Карпусь

Про це ходили чутки протягом багатьох років, і ось нарешті Nintendo зробила офіційний анонс ─ у роботі знаходиться live-action фільм за мотивами гри The Legend of Zelda. Його режисером став Уес Болл, який раніше зняв «Той, що біжить в лабіринті».

Продюсером фільму виступає Шигеру Міямото з Nintendo разом з Аві Арадом, який за останнє десятиліття з гаком продюсував чи керував безліччю фільмів Marvel. Фільм спільно фінансується Nintendo та Sony Pictures Entertainment. Nintendo повідомила, що вона фінансує понад 50% фільму, а Sony Pictures Entertainment буде займатись кінотеатральною дистрибуцією.

Поки що про майбутній фільм відомо не так вже й багато. Шигеру Міямото повідомив про початок розробки фільму з «активною залученістю» Nintendo у виробництво. Він також зазначає, що для завершення «потрібен час», але він сподівається, що шанувальники з нетерпінням чекають на це.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Нагадаємо, у 2015 році циркулювали чутки, що Nintendo та Netflix мають намір створити серіал про Зельду, проте вони так і залишились чутками. Проте, успіх The Super Mario Bros. Movie, певно, переконав Nintendo все ж таки зайнятись екранізацією The Legend of Zelda.

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...