Fisker анонсувала Project Ronin — спорткар з «найбільшим запасом ходу серед усіх серійних електромобілів». Виробництво розпочнеться у другій половині 2024 року

Опубликовал
Тетяна Нечет

Компанія бізнесмена Хенріка Фіскера анонсувала інноваційний, високотехнологічний електричний спортивний автомобіль Grand Tourer (GT), який буде оснащено інноваційним акумулятором, інтегрованим в конструкцію. Project Ronin стане третім електромобілем Fisker після Fisker Ocean та Fisker PEAR.

«Повністю електричний спортивний GT спроєктований так, щоб забезпечити найбільший у світі запас ходу серед усіх серійних електромобілів із максимальною продуктивністю. Виробництво заплановано на 2024 рік!», — повідомили у компанії.

Головна мета Project Ronin — досягти найбільшого у світі запасу ходу для серійного електромобіля у поєднанні з надзвичайно високим рівнем продуктивності.

«Project Ronin буде демонстрацією наших внутрішніх інженерних, силових та програмних можливостей», — сказав генеральний директор Fisker Хенрік Фіскер.

Онлайн-курс "Предметний дизайн" від Skvot.
Навчіться створювати функціональні, трендові та ергономічні дизайни меблів та предметів інтер’єру.
Детальніше про програму курсу і лекторів

Кодова назва надихнута однойменним фільмом із його знаменитими автомобільними погонами. Розробка концепції Ronin почалася минулого року з метою створення футуристичного GT — туристичного спортивного автомобіля, який підходить для далеких поїздок із чотирма дорослими та їх багажем.

Project Ronin обладнають активними аеродинамічними технологіями, «унікальними дверима» та «розкішним екологічно безпечним веганським інтер’єром». Fisker має намір представити свій електромобіль у серпні 2023 року.

Поточним лідером з «дальнобійності» серед електромобілів вважається Lucid Air з запасом ходу майже 840 км.

Disqus Comments Loading...