Fox Sports транслюватиме бейсбол за допомогою FPV-дронів

Опубликовал
Юрій Орос

Дрони не новий інструмент спортивних трансляцій, проте на стадіонах їх обмежують стандарти безпеки. Проте ситуація потроху змінюється, зокрема Fox Sports вперше використає флот з трьох компактних БПЛА на матчі Світової серії бейсболу. Раніше телеканал використовував дрони під час виставкових бейсбольних матчів: All-Star (Всіх зірок) та Field of Dreams (Поля мрій).

Для Світової серії Fox планує використовувати тріо дронів для знімання таких моментів, як заміни пітчерів та розминки між іннінгами, передає Engadget. В будь-який момент часу в повітрі знаходитиметься лише один із них, і над місцями, де немає людей. Коптери FPV (вид від першої особи) створила та експлуатуватиме компанія Beverly Hills Aerials, хоча дрони й оснащені 4К-камерами, трансляція відбуватиметься у форматі 1080p HDR.

Fox і без дронів мав великий асортимент засобів для знімання бейсбольних матчів. Наприклад UmpCam — камера що кріпиться на шоломі судді та дає його перспективу. Загалом на матчах Світової серії бейсболу використовуються 52 камери, включаючи верхню FlyCam, три DirtCam (біля домашньої, першої та другої баз), 13 камер Super Motion та три радіочастотні камери. Для запису звуку на кожному стадіоні Fox встановить понад 100 мікрофонів.

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс

Світова серія розпочнеться 28 жовтня, о 03:00 за київським часом. Гратимуть Texas Rangers та Arizona Diamondbacks.

Disqus Comments Loading...