Рубрики НовиниСофт

Frogwares пропонує знижку 55% на гру Sherlock Holmes: Chapter One, а також розігрує 3 безкоштовні ключі

Опубликовал
Вадим Карпусь

На честь річниці виходу гри Sherlock Holmes: Chapter One українська студія Frogwares оголосила про кілька приємних сюрпризів для шанувальників жанру.

По-перше, у зв’язку з першими роковинами гра Sherlock Holmes Chapter One зараз продається в Steam зі знижкою 55%. Розпродаж триватиме до 21 листопада. Тож найближчими днями цю детективну гру можна буде придбати за ціною 314 грн замість стандартних 699 грн. Також пропонуються суттєві знижки на набори ігор про Шерлока Голмса.

Крім того, на честь роковин Frogwares влаштувала розіграш серед шанувальників і пропонує можливість отримати один із трьох ключів активації абсолютно безплатно. Щоб взяти участь у розіграші, потрібно підписатися на обліковий запис Frogwares, ретвітнути публікацію, поставити їй позначку «Подобається» та прокоментувати запис. Після визначення переможців компанія зв’яжеться з ними через особисті повідомлення.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Нагадаємо, Sherlock Holmes: Chapter One – це гра в жанрі пригодницького бойовика. Вона розповідає про молодого Шерлока Голмса, який намагається розкрити таємницю в будинку своєї сім’ї на середземноморському острові Кордона після смерті своєї матері.

Disqus Comments Loading...