Рубрики Новини

Гаррісон Форд, Фібі Воллер-Брідж та кілька нових персонажів на ексклюзивних кадрах фільму “Індіана Джонс 5”

Опубликовал
Катерина Даньшина

Журнал Empire опублікував кадри п’ятого фільму американської франшизи про пригоди археолога Доктора Генрі “Індіани” Джонса — персонаж Гаррісона Форда, схоже, тепер працює з помічницею та протистоїть одразу двом лиходіям.

Після останньої ролі титулованого археолога у фільмі “Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа” 2008 року Гаррісон Форд повертається у фільмі кінорежисера Джеймса Менголда (“Росомаха”, “Люди Ікс”). Подробиці “Індіана Джонс 5” все ще тримають в таємниці, але схоже головний герой порине у пригоди разом з помічницею — своєю похресницею Геленою.

Про героїню поки мало що відомо, але, на кадрах здається, що вона зіграє важливу роль у пошуках Індіани. Її зіграє Фібі Воллер-Брідж, відома за серіалами “Погань” та “Вбиваючи Єву”.

 

English For IT: Communication.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

На додаток до зображення Індіани, що біжить через затори, також показано персонажа Форда з Геленою Воллер-Брідж у великій печері. Інший кадр зображає археолога, який стоїть на мосту навпроти таємничого нациста. Схоже, поряд з Інді — персонаж Тобі Джонса. Не зовсім зрозуміло, яку роль гратиме Джонс у сюжеті, але зображення свідчить про те, що він, схоже, буде союзником персонажа Форда. 

Головний антагоніст фільму, якого зіграє данський актор Мадс Міккельсен (“Казино “Рояль”, “Ганнібал”, “Фантастичні звірі 3”), схоже, також отримає помічника, на ім’я Клабер — у виконанні Бойда Холбрука (“Нарко”).

Точно незрозуміло, яку роль відіграють ці два антагоністи в п’ятому фільмі “Індіана Джонс” — раніше персонаж Форда часто змагався з нацистами, Радянським Союзом чи іншими ворогами в гонитві за стародавніми реліквіями.

На нових кадрах також показано Шонетт Рене Вілсон (“Чорна пантера”, “Мільярди”), але зовсім невідомо, яка покладена роль на її героїню. 

Зображення не розкривають багато інформації про сюжет фільму, але проливають світло на багатьох нових героїв. Герой Форда майже ніколи не перебуває сам у своїх пригодах, а Гелена перетворюється на здібну помічницю, якої в Інді раніше не було (можливо таким чином у фільм вводять заміну головному персонажу?).

“Індіана Джонс 5” з’явиться у кінотеатрах 30 червня 2023 року. 

Джерело: Screenrant

Disqus Comments Loading...