Рубрики НовиниWTF

Гендир Web Summit звільнився після антиізраїльских заяв та подальшого бойкоту учасників конференції

Опубликовал
Юрій Орос

Педді Косгрейв, генеральний директор і співзасновник щорічної технологічної конференції Web Summit, подав у відставку після того, як потрапив під шквал критики за свої коментарі про війну між Ізраїлем і ХАМАС, та подальшого бойкоту учасників конференції.

На жаль, мої особисті коментарі відвертають увагу від події, а також від нашої команди, наших спонсорів, наших стартапів і людей, які присутні на заході.

— заявив Косгрейв перед звільненням, передає CNBC.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Спочатку Косгрейв звернувся до соціальних мереж, щоб висловити свою особисту незгоду з контратаками Ізраїлю в Газі. Після цього недолуго перепросив, випустивши заяву, повну маніпулятивних оборотів та апеляцій до пацифізму, який під час війни грає на боці агресора.

Цьогорічна конференція запланована на 13-16 листопада і відбудеться в Лісабоні, столиці Португалії. Проте цього року вона явно буде обмежена, оскільки понад десяток лише великих компаній відмовилися від участі в заході, який може кинути тінь на їхню репутацію. Серед них Meta, Alphabet, Amazon, Intel і Siemens, а також цілий ряд компаній, які мають коріння або провідних співробітників з Ізраїлю (OpenWeb, Taboola, Sequoia, Y Combinator).

Disqus Comments Loading...