Рубрики Новини

Генрі Кавілл підтвердив, що повернеться до ролі Супермена у майбутніх фільмах кіновсесвіту DC

Опубликовал
Катерина Даньшина

Актор підтвердив намір зіграти героя DC у майбутніх фільмах. У ролі Супермена Кавілл може з’явиться вперше за довгий час – після його останньої повноцінної появи у цьому образі в “Лізі справедливості” 2017 року.

У своєму пості в Instagram у понеділок Генрі Кавілл опублікував своє рекламне зображення в образі супергероя, а також відео, в якому каже, що повертається до ролі Супермена.

“Я хотів дочекатись кінця вихідних, перш ніж публікувати це, тому що хотів дати всім можливість подивитися “Чорного Адама”. Але тепер я хотів зробити це офіційно: я повернувся у ролі Супермена”, – каже Генрі.

Оголошення Кавілла було зроблено після того, як він з’явився в образі супергероя в титрах “Чорного Адама” – фільма DC з Двейном Джонсоном, що був випущений цими вихідними та вже зібрав 140 мільйонів доларів по всьому світу.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Генрі Кавілл також додав, що його камео у “Чорному Адамі” – це “лише мала частина майбутніх подій”. 39-річний актор не повідомив подробиць, але подякував фанатам за захоплену реакцію на його повернення в образі прибульця з Криптона.

Двейн Джонсон раніше вже розкручував протистояння між своїм антигероєм та героєм Кавілла, просуваючи “Чорного Адама” останніми тижнями.

Продюсер Хірам Гарсія також дав зрозуміти, що їхнє довгострокове бачення серії про “Чорного Адама” передбачає сильну сюжетну лінію за участю Супермена.

“Мова ніколи не йшла про один поєдинок. Ми дійсно хочемо створити довгу форму оповідання і показати, що ці два персонажі існують в одному всесвіті і їм доведеться часто мати справу один з одним, на спільній чи протилежній стороні”, – нещодавно сказав Гарсія.

Попри багаторічні чутки про те, що Кавілл більше не збирається грати Супермена (які тривали ще цього літа), офіційного оголошення про те, що актор відмовився від ролі, не було. Однак, на тлі появи актора у таких фільмах, як “Місія неможлива: Фолаут” або серіалі “Відьмак”, глядачі бачили, як Супермен все рідше і рідше з’являється у фільмах DC Extended Universe.

Перед “Чорним Адамом” персонаж востаннє з’являвся на кілька секунд у “Shazam!” 2019 року та у фіналі “Миротворця” – проте в обидвох версіях Супермена грав дублер, а ракурси підбирали так, щоб не показувати обличчя. Також можна згадати “Лігу Справедливості” 2021 року, що показала кадри із Суперменом – проте їх взяли з версії 2017 року.

Швидше за все, пройде якийсь час, перш ніж Супермен Кавілла повернеться в кінотеатри, оскільки “Людина зі сталі 2” (або як її там у результаті назвуть) все ще перебуває на дуже ранній стадії розробки – ані режисер, ані сценаристи також публічно не закріплені за майбутнім фільмом.

Цілком можливо, що Кавілл в образі Супермена з’явиться в деяких фільмах DC 2023 року, включаючи фільми “Шазам 2”, “Флеш”, “Аквамен і Загублене королівство” або “Синій Жук”. Але своїм відео актор викликав у фанатів більш стійку віру у те, що він знову одягне плащ Супермена.

Режисер Джефрі Джейкоб Абрамс та сценарист Та-Нехісі Коатес також просувають розробку фільму про Супермена із темношкірим актором в головній ролі “Black Superman” — за підсумком глядачі можуть отримати цілих 4 проєкти з культовим героєм, включаючи можливу “Людину зі сталі 2” з Кавіллом від WB, серіал про Вал-Зода від HBO Max і серіал “Супермен та Лоїс”, який зараз виходить в ефірі телеканалу CW.

Джерело: The Verge, Variety

Disqus Comments Loading...