Рубрики НовиниКіно

Ґільєрмо дель Торо про скасований сольний фільм Джабби Гатта з «‎Зоряних війн»: «Ми створили чудовий світ‎»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Режисер Ґільєрмо дель Торо підтвердив, що Lucasfilm відкладає повнометражний кінопроєкт, присвячений лиходію з «‎Зоряних війн».

«‎Це був підйом та падіння Джабби Гатта, і я був щасливий. Зробили багато речей, але це не мої гроші, і не моя власність. Це один з 30 сценаріїв, які зникли. Іноді мені гірко, іноді ні. Завжди кажу своїй команді — це хороша практика. Ми створили чудовий світ», — розповідає режисер в інтерв’ю Collider.

У тому ж інтерв’ю оскароносний Дель Торо також розповів про те, чому не став режисером продовження фантастичного бойовика «Тихоокеанський рубіж‎».

«Ми готувалися до цього, і продовження відрізнялося від оригіналу, але стало лише однією з тих речей, які й намагався зробити‎», — каже Дель Торо, додаючи, що основною причиною стали конфлікти з графіком знімань драми «Форма води».

Зрештою стрічка, яка розповідає про повернення кайдзю через 10 років після подій оригіналу, вийшла у 2018 році, зрежисована Стівеном С. ДеНайтом. Сам Ґільєрмо дель Торо спродюсував сиквел, який отримав назву «Тихоокеанський рубіж: Повстання‎», хоча так ніколи його і не дивився.

«Це все одно, що дивитися домашнє відео вашої колишньої дружини. Жахливо, якщо воно хороше, і ще гірше, якщо воно погане. Ти не хочеш цього бачити», — пояснив Дель Торо.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Катерина Даньшина