Рубрики Новини

God of War Ragnarök — найшвидше продаваний ексклюзив від Sony. За перший тиждень розійшлося 5,1 мільйона копій гри

Опубликовал
Катерина Даньшина

У перший тиждень появи God of War Ragnarök було продано більше примірників, ніж будь-якої іншої дебютної гри для PlayStation.

Sony стверджує, що протягом першого тижня розійшлось 5,1 мільйона копій God of War Ragnarök. Гра випередила The Last of Us Part II, Marvel’s Spider-Man, Uncharted 4: A Thief’s End і попередницю Ragnarok, God of War (2018).

Пригодницький бойовик класу AAA, випущений 9 листопада, став комерційним і полюбився критикам. Наразі він має 94-відсотковий бал на Metacritic на основі 135 відгуків. 

Курс Frontend від Mate academy.
Frontend розробник може легко створити сторінки вебсайту чи вебдодаток. Тому після курсу ви станете затребуваним фахівцем у сфері, що розвивається.
Інформація про курс

Із захопленням у коментарях описували графіку та анімацію гри – рухи у бою називали дуже реалістичними та хвалять камеру, що переміщається між різними точками огляду так, що створює “моменти, коли ви знаєте про поточну ситуацію більше, ніж персонажі на екрані”.

Ось огляд гри від нашої редакції:

Можливо порівнювати God of War Ragnarök із попередніми ексклюзивними іграми Sony не досить доцільно адже компанія оголошувала перші дані продажів, використовуючи різні проміжки часу. Так, Sony оголошувала про продажі за перші три дні The Last of Us Part II (4 мільйони придбань у 2020 році), Marvel’s Spider-Man (3,3 мільйона у 2018 році) та God of War (3,1 мільйона у 2018 році). Але продажі God of War Ragnarök за перший тиждень точно майже вдвічі перевищили продажі Uncharted 4: A Thief’s End  за перший тиждень 2016 року розійшлось 2,7 мільйона примірників. 

God of War Ragnarök став одним із лідером за кількістю номінацій на премію The Game Awards — цілих 10 номінацій, включно з головною категорією “Найкраща гра року”. Конкуренцію творінню Santa Monica Studio склали Elden Ring, яка досі утримує перше місце рейтингу найвище оцінених ігор на агрегаторах Metacritic та OpenCritic, A Plague Tale: Requiem, Horizon Forbidden West, Stray та Xenoblade Chronicles 3.

Раніше ми повідомляли, що український стартап Respeecher, відомий своїми технологіями синтезу мовлення за допомогою нейромереж, допоміг з озвучуванням God of War Ragnarök. 

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...