Рубрики НовиниСофт

Google експериментує з Discover — стрічка новин тимчасово «‎переїхала» на домашню сторінку Пошуку у настільній версії

Опубликовал
Катерина Даньшина

Деякі користувачі побачать заголовки новин, прогнози погоди, ціни акцій та спортивні результати під стандартним вікном пошуку Google у настільній версії.

Судячи зі скриншоту MSPowerUser, Google тестує нове розташування для стрічки новин Discover — одразу під вікном пошуку на Google.com.

У компанії підтвердили зміни, зазначивши, що це експеримент, і наразі він проводиться лише в Індії.

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

У 2018 році пошуковий гігант вже додавав Discover на домашню сторінку Google, але для мобільних пристроїв; а торік тестово оновив сторінку й для настільних комп’ютерів віджетами, які показували поєднання новин, прогнозів погоди тощо.

Як зазначає MSPowerUser, експериментальний інтерфейс Google виглядає подібно до того, що пропонує Microsoft у своїй пошуковій системі Bing, яка вже містить довгий список новин та іншої інформації.

Невідомо, що дасть Google потенційне оновлення, оскільки після запуску Пошуку безпосередньо з адресного рядка браузера Chrome домашньою сторінкою люди, здається, користуються зрідка.

Disqus Comments Loading...