Google Meet тестує ШІ-згенероване за описом тло

Опубликовал
Юрій Орос

Google за допомогою Workspace Labs тестує нову ШІ-функцію для застосунку Meet.

Якщо функція вже розгорнулася і доступна в його регіоні, користувач може встановити згенероване штучним інтелектом тло позаду себе, як на цій ілюстрації.

Функція заміни тла не нова, і може допомогти користувачам, які не мають спеціального місця для відеоконференцій. Проте в Google Meet можна буде створити власну тему за описом. Треба ввести підказку, як-от «Розкішний інтер’єр вітальні» або «Чарівна сонячна лісова галявина». Інтерфейс запропонує кілька варіантів, один із яких треба обрати для тла.

Курс Python розробки від Mate academy.
Python — найпопулярніша мова 2024 року. Наш курс допоможе вам стати професіоналом, готовим до викликів сучасного IT ринку. Ви навчитеся створювати вебсайти, аналізувати дані, розробляти алгоритми, та навіть створювати штучний інтелект. .
Отримати деталі про курс

Зацікавленим нагадаємо, що програма Google Workspace Labs — призначена для тестування, відповідно про конфіденційність мова не йде: «Рецензенти можуть читати, коментувати та обробляти отримані дані», передає The Verge. Якщо це важливо, краще дочекатися повноцінного релізу функції для всіх.

ITC.ua раніше повідомляв, що у Google Meet з’явилася підтримка відеодзвінків у роздільній здатності 1080p, але тільки для підписників Workspace та Google One.

Disqus Comments Loading...