Рубрики НовиниСофт

Google оновлює логотип Android вперше з 2019 року — 3D-голова робота та велика «A» у назві

Опубликовал
Андрей Русанов

Google підтвердив ресурсу 9TO5google новий логотип операційної системи Android. Він складається з об’ємної голови зеленого робота та зміненого напису «Android» новим шрифтом, з дуже високою «A». Компанія обіцяє більше подробиць незабаром.

«Ми демонструємо деякі елементи нашого нового фірмового стилю на різних поверхнях, у тому числі на нашому стенді на виставці CES на початку цього року та в інших матеріалах кампанії, таких як цифрова та банерна реклама. Найближчими місяцями у нас буде чим поділитися».

Голова робота раніше фігурувала в оформленні операційної системи, але тепер вона, схоже, залишилася без тіла та набула об’єму. У 2023 році елементи нового стилю Android поступово проникали у реальність. Різні виконання 3D-голови можна було побачити на виставці CES 2023: поряд з маленькою «a», але в різних фактурах: у навушниках, зі стрічкою на лобі або у вигляді автомобільної покришки.

Об’ємні голови потрапили й у презентацію Google, на якій компанія назвала Android найвиразнішою ОС.

Написання назви з великої літери у логотипі – справжня революція для Android. Раніше дизайнери ОС дотримувалися виключно маленьких літер, це пройшло через усі зміни шрифтів. Інші літери теж мають інший вигляд: привертають увагу заокруглені «n» та «r». Логотип з великою «A» вперше з’явився в рекламі Android, яка розповідає про програми для смартфонів Samsung Galaxy S23 Ultra та Flip 4.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Імовірно, новий логотип з’явиться на екрані завантаження всіх пристроїв Android. Логічним був би запуск поновлення разом з Android 14 наприкінці цього року.

 

Disqus Comments Loading...