Google Pixel Watch 2 — SoC Snapdragon W5, 3 нові сенсори здоров’я та доба автономності за $349

Опубликовал
Юрій Орос

На презентації Made by Google компанія представила друге покоління смартгодинника, що отримав позначення Pixel Watch 2.

Як і личить сучасному приладу від глобальної корпорації, Pixel Watch 2 на 100% вироблено з переробленого алюмінію, що дає змогу говорити про турботу за довкіллям. Корпус забезпечує захист від пилу та вологи за стандартом IP68. До нього можна під’єднати ремінці з попереднього покоління.

 

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Одна з головних характеристик смартгодинника — час роботи на одному заряді акумулятора. Google для Pixel Watch 2 заявила 24 години. А на 12 годин роботи можна зарядитися за 30 хв.

Серед застосунків з’явилися пошта й календар, також можна керувати з годинника відтворення музикою YouTube Music. Серед нового ПЗ можна виділити Safety Feature — яка по суті є таймером, після завершення якого треба відмітитися, що перебуваєш в безпеці. Якщо цього не зробити, Pixel Watch 2 передадуть координати «відповідальній особі». Може бути корисним для небезпечних походів, або для дітей у великому місті.

Звісно нове покоління стало потужнішим, це відбулося завдяки новому 4-ядерному процесору Qualcomm Snapdragon W5. Загалом в Google виділили три напрями покращень — це оновлене ПЗ, ШІ-алгоритми (так званий Персональний ШІ, який допомагатиме з «офісними» завданнями) та три нових сенсори. Завдяки новим сенсорам можна визначати серцевий ритм на 40% точніше, міряти температуру шкіри та визначати зворотну реакцію організму.

Круглий 1,2-дюймовий OLED-дисплей має роздільну здатність 384×384 пікселів — це менше, ніж 450×450 в оригінальному Pixel Watch, але це має допомогти економити енергію.

Google Pixel Watch 2 став доступний для передзамовлення вже під час презентації, а придбати їх можна буде з наступного тижня за ціною від 349 доларів. Ціна включатиме також 6 місяців використання застосунку FitBit Premium.

 

Disqus Comments Loading...