Рубрики НовиниСофт

Google та Мінцифри випустили оновлений безплатний курс «Основи AI»

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Google повідомила про перезапуск безплатного онлайн-курсу «Основи AI», призначений для тих, хто хоче більше дізнатися про штучний інтелект. Цей проєкт реалізовано за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

Зазначається, що в травні-червні цього року попередній курс «Основи AI» переглянули 57 тис. українців. Це свідчить про високий інтерес до ШІ. Тому Google зібрала основну практичну інформацію з цього курсу, доповнила її та розмістила на платформі, що дозволить ще більшій кількості людей отримати нові знання та навички у сфері штучного інтелекту.

Оновлений курс «Основи AI» складається з 36 коротких практичних відео тривалістю в середньому 5 хвилин. У відео пояснюється, як можна використовувати інструменти ШІ для роботи, бізнесу та повсякденного життя, навіть без навичок програмування.

Після навчання на курсі учасники зрозуміють:

  • Для яких задач можна використовувати штучний інтелект;
  • Які ризики треба враховувати при роботі зі ШІ та на яких принципах побудоване відповідальне використання цієї технології;
  • Як будувати стратегії трансформації бізнесу з ШІ та команду, що їх впровадить;
  • Як застосовувати готові рішення штучного інтелекту в різних сферах – від маркетингу до управління закладами громадського харчування  – навіть без знань у галузі кодування.

Курс можна проходити у власному темпі, оскільки відео розміщені на платформі і доступні для перегляду у будь-який час доби. Крім того, на платформі доступні додаткові матеріали, які містять основну інформацію з відео та самостійні завдання, щоб знання, отримані під час курсу, можна було одразу перетворити на дії.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

В усіх слухачів курсу «Основи AI» буде можливість отримати сертифікат про завершення курсу від Projector Institute за підтримки Google.

Реєстрація на оновлений курс «Основи AI» відкрита з 25 вересня 2023 року за наступним посиланням.

Disqus Comments Loading...