Рубрики НовиниСофт

Google відключила стеження за трафіком на дорогах в Ізраїлі та Газі на вимогу військових у Картах та Waze. Apple — також

Опубликовал
Юрій Орос

Google відключила змогу перегляду в реальному часі дорожньої ситуації в Ізраїлі та секторі Газа у своїх застосунках Карти (Maps) та Waze на вимогу ізраїльських військових ймовірно напередодні наземного вторгнення в Газу.

Як ми робили раніше в конфліктних ситуаціях, тимчасово відключили можливість бачити в реальному часі умови на дорохах та інформацію про завантаженість і трафік з міркувань безпеки місцевих громад.

— заява представника Google, передає Bloomberg.

Подібно компанія поводилася в Україні торік після вторгнення росії. Google відключила доступ до даних транспортного і пішохідного руху в режимі реального часу.

Онлайн-курс "Тестування API" від robot_dreams.
Навчіться працювати з API на просунутому рівні та проводити навантажувальні тестування, щоб виявляти потенційні проблеми на ранніх етапах розробки.
Програма курсу і реєстрація

Хоча Maps і Waze не показуватимуть трафік у реальному часі, водії, які користуються навігаційними системами, і надалі отримуватимуть приблизний час прибуття, який базується на реальних умовах, заявили в Google. Ізраїльський технологічний сайт GeekTime, який першим повідомив про цю розробку, повідомив, що сервіс Maps від Apple також виконав запит ізраїльської армії.

Disqus Comments Loading...