Рубрики НовиниСофт

Google запускає в Україні новий безплатний онлайн-курс з машинного навчання для розробників — «‎Machine Learning Bootcamp»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Освітні уроки «‎Machine Learning Bootcamp» – частина глобальної ініціативи Google, спрямованої на допомогу українським розробникам отримати теоретичні та практичні знання з машинного навчання (ML) та полегшити пошук роботи.

Курс «‎Machine Learning Bootcamp» від Google триватиме протягом 2 місяців –  з 6 липня по 6 вересня 2023 року. Під час навчання учасникам пояснять, як застосовувати навички машинного навчання за допомогою TensorFlow – одного з найпопулярніших із доступних сьогодні фреймворків глибинного навчання (deep learning) з відкритим кодом.

Курс призначений для спеціалістів, які цікавляться ML, знають Python та володіють англійською мовою на середньому рівні чи вище (навчання відбуватиметься переважно англійською).

У рамках програми на платформі Coursera надається безплатний двомісячний доступ до TensorFlow Developer Professional Certificate, що складається з чотирьох курсів:

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Кількість місць обмежена: буде відібрано 2 000 осіб. Деталі можна переглянути на сайті програми.

Для всіх зареєстрованих на курс «‎Machine Learning Bootcamp» будуть доступні:

  • Серії вебінарів про машинне навчання та сучасні підходи до нього;
  • Щотижневі сесії запитань та відповідей;
  • Карʼєрні консультації від рекрутера Google;
  • Змагання Kaggle, де учасники курсу зможуть позмагатися у розв’язанні проблем та здобути нагороди.

Що отримають учасники програми:

  • Практичні навички машинного навчання за допомогою TensorFlow: створення та навчання нейронних мереж; покращення продуктивності мереж за допомогою згорток, навчаючи їх розпізнавати елементи зображень; навчання машин розуміти, аналізувати та реагувати на людську мову за допомогою систем обробки природної мови; обробка тексту, трансформація речень на вектори та навчання моделей створювати оригінальні тексти.
  • Можливість отримати сертифікат TensorFlow Developer Professional Certificate на Coursera та ваучер на іспит TensorFlow Certificate. Кількість сертифікатів та ваучерів обмежена.
  • Навчання онлайн у зручний час.
  • Зустрічі з експертами Google та інших компаній.
  • Нагороди.

Реєстрація на курс «‎Machine Learning Bootcamp» відкрита за цим посиланням і триватиме до 3 липня 2023 року включно. Після реєстрації учасники отримають доступ до платформи з необхідною інформацією про лекції, воркшопи, консультації тощо.

Окрім курсу з ML, Google пропонує багато інших ресурсів для навчання, які можуть стати корисними у роботі, особистому житті чи навчанні. Щоб ознайомитися з цими ресурсами, відвідайте освітній хаб Google Знання.

Програма реалізується за підтримки Coursera, Міністерства цифрової трансформації України та національного проєкту Дія.Освіта.

Disqus Comments Loading...