Рубрики НовиниСофт

GPT Builder – OpenAI готує інструментарій для створення власних чат-ботів та магазин для них

Опубликовал
Вадим Карпусь

У мережу просочилися відомості про майбутнє важливе оновлення ChatGPT. Витік скріншотів та відео демонструє процес створення власного чат-бота з багатьма функціями GPT-4, такими як перегляд вебсторінок та аналіз даних.

Відео демонструє інтерфейс та роботу функції GPT Builder. Зважаючи на все, вона дозволить користувачам створювати чат-боти за допомогою текстових описів бажаних функцій. Наприклад, достатньо буде ввести щось на кшталт: «створи креатив, який допоможе створювати візуальні ефекти для нових продуктів».

На вкладці Create можна вибрати мову, тон і стиль написання за замовчуванням для чат-бота. На вкладці Configure є поля для назви, опису та інструкцій для бота про те, що він може і чого не може робити. Користувачі також можуть завантажувати файли для створення індивідуальної бази знань та перемикати такі можливості, як перегляд вебсторінок та створення зображень. Також є поле для додавання користувацьких дій в чат-бот. Поруч із параметрами налаштування є Preview pane із вікном вводу для тестування бота в міру його редагування. У повідомленні на LinkedIn автор витоку опублікував докладний опис GPT Builder.

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

В OpenAI, мабуть, також з’явиться новий маркетплейс, де користувачі зможуть ділитися своїми чат-ботами або переглядати варіанти, створені іншими.

Також повідомляється, що на додаток до нового інструментарію OpenAI планує запустити корпоративний план підписки Team з опціями «Гнучкий» та «Річний». Судячи з опублікованих скріншотів, річний план Team, що пропонує безлімітний високошвидкісний доступ до GPT-4 та в 4 рази довший опис, коштуватиме $25 на місяць за кожного користувача. У разі використання опції «Гнучкий» ціна зростає до $30 на місяць за кожного користувача. В обох варіантах передбачено щонайменше 3 користувача.

Очікується, що всі ці нововведення будуть офіційно анонсовані під час конференції розробників, запланованої на понеділок.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...