Рубрики НовиниСофт

Гра Need for Speed Unbound ймовірно вийде 2 грудня для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series S|X

Опубликовал
Вадим Карпусь

За даними авторитетного інсайдера Тома Хендерсона, незабаром вийде гра Need for Speed ​​Unbound. Проте реліз перенесли на 2 грудня, хоч спочатку планувалося випустити її 4 листопада. Вона вийде лише на ПК та консолях останнього покоління (PlayStation 5 та Xbox Series S|X).

Офіційний анонс Need for Speed ​​Unbound очікується на початку жовтня, коли буде показано дебютний трейлер тривалістю близько 90 секунд. Саундтрек до нього підготував репер A$AP Rocky.

Минулого року розробку Need for Speed ​​Unbound було призупинено, оскільки Electronic Arts доручила Criterion Games брати участь у спільній розробці Battlefield 2042. Потім Criterion відновила розробку гри, і до неї приєдналася Codemasters Cheshire, яка тепер є частиною студії Criterion.

Попередні чутки стверджували, що ігрова карта під назвою Lakeshore City була натхненна Чикаго. У Need for Speed ​​Unbound нібито присутні графічні елементи, схожі на аніме, такі як мультяшне полум’я з шин, дим, іскри тощо. Багатокористувацький режим буде включати зустрічі Meetup, що дозволяють гравцям збиратися в певній області карти й брати участь в перегонах прямо там.

Воркшоп "PR + AI: Рисерч, Креатив, Контент" від Skvot.
Навчіться адаптувати потенціал АІ під задачі піарника. Корисні тулзи, яким можна делегувати рутину, генерувати свіжі ідеї для контенту і піар-стратегій.
Дізнатись більше

Джерело: wccftech

Disqus Comments Loading...