Гра про Мандалорця — художник DICE створив концепт, який відразу став вірусним

Опубликовал
Вадим Карпусь

Серіал «Мандалорець» є одним з найуспішніших і найпопулярніших серед шанувальників «Зоряних війн». При цьому дивно, що Disney слабо монетизує цю популярність, зосередившись переважно на Disney+ та іграшках. Можна було б очікувати появи відеоігри на основі такого популярного серіалу, але цього поки що не сталося.

Ходили чутки, що Disney займається створенням гри на основі серіалу, яка, ймовірно, розробляється у співпраці з Ubisoft. Однак пізніше з’ясувалося, що ця гра називається Star Wars Outlaws і не має прямого відношення до «Мандалорця». Схоже, що поки що не передбачається гри, заснованої на серіалі. Хоча у майбутньому ситуація може змінитися.

Гевін Маршалл, технічний дизайнер інтерфейсу користувача в студії DICE, вирішив уявити, як може виглядати гра, заснована на серіалі «Мандалорец». Він створив кілька концептуальних зображень, які демонструють мандалорця, можливі ігрові локації, а також елементи інтерфейсу.

Онлайн-курс "CRM-стратегія" від Laba.
Прокачайте комплексне бачення CRM маркетингу, щоб покращити клієнтський досвід і збільшити конверсію.Навчіться вимірювати активність клієнтів та ефективність програм лояльності.
Детальніше про курс

Фанати дуже хочуть отримати гру з відкритим світом, де вони зможуть грати за мисливця за головами у всесвіті «Зоряних війн». Можливо, Disney все ж таки почує їх і візьме до уваги зусилля Гевіна Маршалла, який уже показав, як могла б виглядати така гра.

Джерело: comicbook

Disqus Comments Loading...