Рубрики НовиниІгри

Hogwarts Legacy на Switch вийшла — без цілісного відкритого світу і завантаженням локацій по 30-50 сек.

Опубликовал
Вадим Карпусь

Після численних затримок гра Hogwarts Legacy нарешті вийшла на Switch. З цього приводу на YouTube-каналі SwitchUp вийшло відео, яке порівнює її з іншими версіями.

Версія для Switch візуально менш деталізована, ніж на інших більш потужних платформах, і на портативних пристроях гра «працює досить добре». Графіка досить плавна, а частота кадрів достатня для комфортного геймплею.

Однак Switch це портативна консоль з обмеженими системними ресурсами. До того ж вона вийшла кілька років тому, і за минулі роки встигла трохи застаріти. Тому розробники змушені йти на компроміси, щоби запускати сучасні ігри на ній. Як результат, версія Hogwarts Legacy для портативної консолі Nintendo втратила цілісний відкритий світ, і це “величезний недолік”.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

У версіях гри для PlayStation 5, Xbox Series X та ПК гравець може почати всередині Гоґвортсу, вийти назовні, пройти весь шлях до Хогсміду та увійти до магазину в рамках однієї плавної подорожі без необхідності завантаження областей. Але на Switch це не вдасться зробити. Коли гравець входить у Хогсмід, він стикається з екраном завантаження, який доводиться бачити від 30 до 50 секунд. У той час як інші версії дозволяють заходити до магазинів прямо з вулиці Хогсміда, на Switch з’являється інший екран завантаження.

Необхідність завантаження між кожним магазином у місті, де є близько 10-15 будівель, негативно впливає на геймплей.

Джерело: videogameschronicle

Disqus Comments Loading...