Honor Magic 6 можна буде керувати поглядом із технологією Magic Capsule

Опубликовал
Юрій Орос

Генеральний директор Honor Джордж Чжао на Qualcomm 2023 Snapdragon Summit повідомив про головну фішку флагмана Honor 6. З ним можна буде взаємодіяти за допомогою очей.

Honor називає цю технологію Magic Capsule та описує її як «мультимодальну взаємодію, засновану на відстеженні погляду», передає The Verge. На цьому gif-зображенні показано як це має працювати — дівчина поглядом відкрила сніппет у верхній частині екрана, продовжила дивитися в ту саму точку та відкрила застосунок Uber повністю.

Magic 6 також матиме віртуального асистента, що використовує вбудований штучний інтелект Qualcomm. Можна попросити його, наприклад відсортувати відео на пристрої за певними критеріями й іншими характеристиками та згенерувати нове відео з конкретних кліпів.

Honor не повідомила, коли саме надійде в продаж Magic 6, але Qualcomm каже, що телефони з її новим флагманським процесором Snapdragon 8 Gen 3 почнуть надходити вже найближчими тижнями.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс
Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос