Рубрики НовиниІгри

Іллітиди, крилаті котики та сцени романів у релізному трейлері Baldur’s Gate 3 – гра вийде 3 серпня

Опубликовал
Андрей Русанов

Larian опублікувала релізний тізер-трейлер гри Baldur’s Gate 3. У ньому ви побачите партію ігрових персонажів, чудові пейзажі Фаеруна, цікаві засоби пересування, багато романтики та магічних істот. Але на початку іллітід запропонує вам прикріпити свою личинку і ні про що не турбуватися.

Гра у світі Forgotten Realms знаходиться у ранньому доступі з 2020 року, охочі мали достатньо часу оцінити її. Baldur’s Gate 3 успадковує RPG-хіт BioWare 1998 року, його доповнення та продовження.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Схоже, що одна з особливостей нинішньої історії – розвинені та досить нестандартні романтичні стосунки. За свідченням Gizmodo, у грі можна завести роман з друїдом, який вміє перетворюватися на ведмедя, і це… не заважає займатися з ним коханням.

Baldur’s Gate 3 вийде на ПК та Mac 3 серпня 2023 року, 6 вересня вона з’явиться на PlayStation. Версія для Xbox все ще у розробці.

 

Disqus Comments Loading...