Інформація про камеру Apple iPhone 16 від Мін-Чі Куо та дата релізу iPhone 15

Опубликовал
Андрей Русанов

На думку сайту Wccftech, Apple iPhone 16 Pro може стати не менш значущим оновленням лінійки, ніж iPhone 15 Pro. Як повідомляє відомий аналітик Мін-Чі Куо, Apple покращить камеру iPhone, з використанням багатошарової конструкції датчиків.

За інформацією Мін-Чі Куо, iPhone 15 вже мають отримати багатошарові датчики, але це не торкнеться моделей Pro, які отримають інші покращення. Наступного року такі датчики будуть у всіх чотирьох iPhone 16.

Apple iPhone 15 та iPhone 15 Plus будуть оснащені 48 МП камерою з багатошаровим CMOS-датчиком для знімання при слабкому освітленні. Датчик дозволить більшій кількості світла проходити через камеру, що збільшить деталізацію знімків та їхню якість у поганих умовах.

Apple заздалегідь забезпечила замовлення датчиків камер у Sony для двох поколінь iPhone, щоб запобігти дефіциту iPhone 16 та iPhone 16 Pro на запуску. Раніше повідомлялося, що iPhone 16 Pro Max буде оснащений покращеним сенсором на 48 МП, покращеним телеоб’єктивом та надширококутним об’єктивом.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Якщо вихід iPhone 16 поки що залишається в тумані, то з датою релізу iPhone 15 намітилася визначеність. За даними 9TO5Mac, керівництво низки мобільних операторів просить співробітників не бути відсутніми у середу, 13 вересня, через важливий анонс якогось смартфона. Якщо це справді дата виходу iPhone 15, то попередні замовлення на нього, ймовірно, стартують у п’ятницю, 15 вересня, а прямий продаж – 22 вересня.

 

Disqus Comments Loading...