Інсайдер: Galaxy S24 Ultra за прикладом iPhone 15 Pro перейде на титан. Мінуси — зросте вага та ціна

Опубликовал
Вадим Карпусь

Після офіційного анонсу складаних смартфонів Galaxy Z Fold 5 і Flip 5 в мережі почали активно з’являтися чутки про наступні флагманські пристрої серії Samsung Galaxy S24. Цього разу у центрі уваги опинилася модель Galaxy S24 Ultra.

Інсайдер Samsung Ice Universe опублікував зображення таблиці Менделєєва разом із підписом «22», натякаючи, що смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra матиме титанову рамку.

Відзначимо, що нинішня версія Galaxy S23 Ultra має алюмінієву рамку Armor, яка забезпечує високу довговічність. Водночас титан міцніший і твердіший за алюміній, тому він може витримувати сильніші впливи. Він також стійкий до корозії та виглядає більш преміально.

Однак титан дорожчий за алюміній. Якщо Samsung дійсно вирішить перейти на цей матеріал, нова модель Galaxy S24 Ultra, швидше за все, буде дорожчою за Galaxy S23 Ultra, який вже коштує $1200. Очікується, що Apple також використовуватиме титан для майбутніх iPhone 15 Pro і Pro Max. І це може стати одним із факторів, що сприяють підвищенню ціни пристроїв. За чутками, шанувальникам смартфонів Apple слід готуватися до підвищення ціни на $200.

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Ще одним негативним наслідком переходу на титан для Samsung може стати збільшення маси смартфона. Річ у тому, що титан є більш щільним металом, ніж алюміній. Galaxy S23 Ultra вже важить 234 г, а використання титанової рамки може помітно збільшити цей показник.

Джерело: phonearena

Disqus Comments Loading...