Intel випадково опублікувала весь модельний ряд десктопних процесорів Core 14-го покоління

Опубликовал
Юрій Орос

Intel ненавмисно розкрила повну лінійку процесорів Core 14-го покоління для настільних комп’ютерів у новому документі. Документ має назву «Повідомлення про зміни продукту» та слугує звичним джерелом інформації про майбутні зміни в пакуванні продукту або потенційне припинення його випуску.

У цьому випадку PCN 119696-00 слугував повідомленням для роздрібних торговців, системних інтеграторів та OEM-виробників, які отримують процесори Intel, про те, як змінилося їхнє пакування, передає Videocardz.

Корпорація Intel оголосила про початок постачання третьої ітерації процесорів на сокеті LGA1700 з 25 жовтня. Однак, партнери Intel продовжуватимуть отримувати другу ревізію до тих пір, поки Intel не вичерпає свої запаси.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

У списку процесорів LGA1700, можна знайти як процесори Alder Lake, так і Raptor Lake, що охоплюють продуктові сімейства Core, Pentium і Celeron. Також цей список розкриває повну лінійку моделей Core 14-го покоління, яку Intel раніше не розкривала громадськості.

Intel планує запустити нову серію через тиждень. Роздрібні продавці вже почали готуватися до цього випуску, і вже було кілька інсайдерських витоків, зокрема повний перелік процесорів Intel Core 14-го покоління Raptor Lake Refresh та витік цін від британського ритейлера.

Disqus Comments Loading...