iPhone 15 проти Galaxy S23 FE: порівнюємо «народні» флагмани Apple та Samsung

Опубликовал
Вадим Карпусь

Після офіційного анонсу нового смартфона Galaxy S23 FE (доступного флагмана Samsung) можна провести його порівняння з нещодавно представленим найдоступнішим пристроєм Apple ─ iPhone 15.

Samsung Galaxy S23 FE надійде у продаж із 26 жовтня за ціною від $599 за базову версію зі сховищем місткістю 128 ГБ. Є ще версія з 256 ГБ вбудованої пам’яті. Пристрій доступний у м’ятному, фіолетовому, кремовому та графітовому кольорах, а також у двох кольорах, ексклюзивних для власного магазину Samsung: мандариновий та індиго.

У випадку Apple iPhone 15 ціна починається з $799 за версію зі сховищем тієї ж місткості 128 ГБ, а топова версія з 512 ГБ вбудованої пам’яті досягає ціни $1199. Смартфон доступний у п’яти кольорах: чорному, синьому, зеленому, жовтому та рожевому, а також у новому варіанті оформлення з різнокольоровими частинками, залитими у склі.

З докладними характеристиками кожної моделі можна ознайомитись у наступній таблиці.

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Загалом до переваг Samsung Galaxy S23 FE можна віднести процесор флагманського рівня Snapdragon 8 Gen 1, 50-мегапіксельну основну камеру, 12-мегапіксельну надширококутну камеру та 8-мегапіксельну телефото камеру. Недоліком можна назвати об’єктиви камер, що виступають.

В Apple iPhone 15 також доступний потужний процесор A16 Bionic і 48-мегапіксельна основна камера. Також привертає увагу версія зі скляною задньою панеллю із кольоровими елементами. Однак недоліками є відсутність телефото модуля й повільний роз’єм USB-C, обмежений стандартом USB 2.0.

Джерело: xda-developers

Disqus Comments Loading...