Рубрики НовиниСофт

Історичні фотографії Google Street View тепер доступні для мобільних пристроїв на iOS та Android

Опубликовал
Тетяна Нечет

На честь 15-ї річниці функція перегляду вулиць Street View на Google Картах отримала кілька оновлень. Тепер перегляд історичних фотографій у Street View доступний у додатках для iOS та Android.

А ще тепер робитимуть зображення за допомогою більш портативної камери вагою приблизно 6,8 кг. Вона вийшла розміром з домашню кішку, що дозволить брати її із собою на віддалені острови, вершини гір або на прогулянку міською площею. Оновлена ​​камера почне використовуватись у 2023 році, повідомили в Google.

«Датчики ще вищої якості, вони мають нижче співвідношення сигнал/шум. Зображення будуть ще красивішими», — зазначив керівник відділу апаратного забезпечення Street View Стівен Сільверман.

З 2014 року можна використовувати Google Street View, щоб побачити, як певне місце змінилося за ці роки. Але раніше це можна було робити лише за допомогою десктопної версії Google Maps. Щоб отримати доступ до такого ж зображення на iOS та Android, потрібно натиснути на будь-якому місці екрана в режимі перегляду вулиць, а потім виберіть «Переглянути більше дат», щоб отримати доступ до історичних зображень розташування.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс
Disqus Comments Loading...