Рубрики Новини

«Історія пам’ятає не походження, а імена». Новий тизер серіалу «Дім дракона» — приквелу «Гри престолів» про Таргарієнів

Опубликовал
Володимир Скрипін

Стрімінговий сервіс HBO Max опублікував ще один тизер серіалу «Дім дракона» — приквелу гучної «Гри престолів» за романами Джорджа Р. Р. Мартіна, який розповість про громадянську війну у Вестеросі між представниками панівного дому Таргарієнів (цю подію у світі «Пісні льоду та полум’я» називають «Танцем драконів»).

В ролику можна побачити Короля Візеріса І Таргарієна (п’ятий король Семи Королівств з династії Таргарієнів), якого грає Педді Консідайн, поруч зі своїм братом принцом Деймоном Таргарієном (законного спадкоємця Залізного трону) у виконанні Метта Сміта, а також драконів (звісно, куди ж без них).

Акторський склад доповнюють ключові персонажі династії Таргарієн та їх найближче оточення, зокрема Емма Д’Арсі в ролі принцеси Рейніри Таргаріен, Рис Іфанс у ролі Отто Хайтауера (Десниця Короля), Олівія Кук у ролі Міллісент Хайтауер (донька Десниці Короля), і Соноя Мідзуно в ролі Місарії (найдовіреніший радниця принца Деймона). Також у шоу з’являться Стів Туссен, Ів Бест і Фаб’єн Франкель.

Другий тизер серіалу «Дім дракона» в оригіналі англійською

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Разом з тизером HBO Max опублікував постери з ключовими персонажами «Дому дракона».

Рейніра Таргарієн — дочка Візеріса I, самопроголошена королева Семи Королівств.
Деймон Таргарієн — «Порочний принц»
Візеріс І Таргарієн — п’ятий король Семи Королівств
Отто Хайтауер — десниця за короля Візеріса I
Алісента Хайтауер — донька десниці Отто Хайтауера та друга дружина короля Візеріса I
Лорд Корліс Веларіон, також відомий як Морський Змій
Принцеса Рейніс Таргарієн на прізвисько Майже Королева
Крістон Коль — лицар і лорд-командувач Королівської гвардії
Місарія —  довірена особа Деймона Таргарієна

Шоураннери — Мігель Сапочник (режисер кількох серій «Гри престолів», включаючи «Битву бастардів») та Райан Кондал, який відповідає за сценарій.

«Дім дракона» почне виходити на HBO Max з 21 серпня. Перший сезон складається із 10 серій.

***

На початку 2021 року Джордж Р. Р. Мартін уклав з HBO ексклюзивну п’ятирічну угоду на восьмизначну суму. Раніше повідомлялося, що крім «Дома дракона» у роботі WarnerMedia знаходяться ще щонайменше чотири проєкти за всесвітом «Гри престолів» — 10 000 Ships, 9 Voyages/Sea Snake, Flea Bottom та перший анімаційний серіал, націлений на молодшу аудиторію. Також HBO хочуть екранізувати «Повісті про Дунка та Еґа» Джорджа Р.Р. Мартіна, події у яких відбуваються за 100 років до подій «Гри престолів». Також письменник працює з HBO над адаптацією постапокаліптичного роману «Хто боїться смерті» Ннеді Окорафор та «Знаків дороги» Роджера Желязни.

Disqus Comments Loading...