Не платіть за найм — донатьте ЗСУ! ITC.ua запускає безплатний сервіс анонімного пошуку роботи в IT

Опубликовал
Тимур Ворона

Команда Creators Media Group та ITC.ua запускають ITC Jobs — власний сервіс для анонімного пошуку роботи в IT-галузі, який відсьогодні доступний у бета-версії. Новий проєкт — це наступний крок у розвитку найбільшої в Україні IT-спільноти. Ми будемо раді допомогти нашим читачам знайти роботу мрії, а рекрутерам та власникам бізнесів — талановитих співробітників, якими, без сумніву, є читачі та коментатори ITC.ua.

Публікація резюме та вакансій повністю безплатна для всіх

Публікація резюме, як і вакансій — повністю безплатна, це наша основна відмінність від інших сайтів пошуку роботи.

На сайті вже з’явився окремий розділ ITC Jobs, який можна знайти у хедері поруч з «Новинами», «Оглядами» та іншими.

Чому ми це робимо? Наближається друга річниця повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Як розповів головнокомандувач Валерій Залужний виданню The Economist війна переходить на етап «позиційної» зі статичними та виснажливими боями й в жодному разі не можна недооцінювати росію. Тож немає інших варіантів, як підтримувати наші ЗСУ, ніколи не опускати рук, щоразу знаходити в собі сили підійматися та щосили працювати на майбутню перемогу. Заради усіх, хто віддав життя та продовжує виборювати наше з вами майбутнє.

Щоб IT-бізнес й надалі мав змогу розвиватися, допомагаючи захисникам та цивільному населенню, ми вирішили підтримувати ресурс повністю безплатна власними ресурсами стільки, скільки зможемо. Натомість просимо роботодавців — рекрутерів, власників бізнесу, і всіх, хто розміщуватиме вакансії на платформі — фінансового підтримувати ЗСУ. Своєю чергою плануємо й надалі допомагати збирати гроші ЗСУ. Але загалом майданчик та сума не важливі — просто не проходьте повз, і підтримуйте збори на сайтах, яким довіряєте.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Чому претендентам на роботу варто відгукуватися на вакансії у нас та розміщувати резюме на нашому сервісі? Ваш найм коштує роботодавцеві грошей, і часто немалих. Наприклад, публікація на сайтах пошуку роботи коштує кілька сотень гривень, а нішеві IT-ресурси за свої послуги беруть відсоток від місячної зарплати кандидата — від 20% і вище. У нашому випадку це не коштує роботодавцеві нічого, а ці гроші підуть безпосередньо на допомогу нашим захисникам, і тим самим хоч трохи, але наблизять перемогу.

Функціональність донатів зараз знаходиться у процесі розробки, тому, якщо вам сподобалася наша платформа, ви розмістили резюме або закрили вакансію, підтримайте, будь ласка, наш збір безпосередньо — аеророзвідникам 204 батальйону 241 бригади терміново потрібен квадрокоптер DJI Mavic 3T для виконання бойових завдань на найгарячішому напрямку на Сході України.

Функціональність сайту

Портал пошуку роботи поки що працює у бета-версії, але вже зараз можна розміщувати та відгукуватися на вакансії, публікувати резюме. Для цього на сайті потрібно зареєструватися або увійти через акаунт Google чи Facebook. У майбутньому ми плануємо об’єднати особистий кабінет на ITC з кабінетом шукача роботи/рекрутера.

Головна сторінка ITC Jobs

Станом на сьогодні на ITC Jobs вже опубліковано близько 170 актуальних вакансій. Принагідно дякуємо партнерам — сервісу HURMA. Це перша українська HRM-система, створена для автоматизації рекрутингу, розвитку співробітників, управління цілями та ключовими результатами. Клієнтами HURMA є понад 1000 компаній з України та світу. В особистих кабінетах клієнтів HURMA вже з’явилася інтеграція з ITC, і вакансію на нашому сайті можна розмістити буквально в кілька кліків.

Також ми гарантуємо шукачам роботи повну приватність та конфіденційність інформації, і роботу за стандартом GDPR. У процесі додавання на сайт — вакансії в ЗСУ, і вакансії для ветеранів. Незабаром на інших наших сайтах, крім ITC.ua, це — MC.today та Highload.today, з’являться інтеграції з новим сервісом. Таким чином нові вакансії та резюме побачать читачі всіх наших видань!

Актуальна статистика щодо аудиторії сайтів Creators Media Group (ITC.ua, MC.today та Highload.today)

 

Чому ITC Jobs?

Ми не претендуємо на звання найкращого порталу пошуку роботи в IT. Наша головна мета — підтримати воїнів ЗСУ на передовій, а також надати можливість всім фахівцям якнайшвидше знайти роботу мрії. І ми поважаємо вашу приватність. Спробуйте ITC Jobs, сподіваємося, що вам сподобається 🙂

І, вже за традицією — обговорімо новий сервіс в коментарях! Будемо невимовно вдячні за допомогу у знаходженні різних дрібних помилок, слушні ідеї та підказки, як зробити сервіс краще.

Disqus Comments Loading...