JerryRigEverything перевірив «розкладачку» Motorola Razr 40 Ultra на міцність: основний екран несподівано витримав (додатковий — ні)

Опубликовал
Юрій Орос

Складаний смартфон Motorola Razr 40 Ultra, відомий у США як Razr+, став черговим героєм знаменитого тесту на міцність від YouTube-каналу JerryRigEverything та зламався не там, де від нього очікували.

Ведучий розпочав зі шкрябання, вже другий за гостротою інструмент залишив сліди, а третій — глибокі виїмки. Причиною стала захисна плівка, яку Motorola забороняє знімати.

Для порівняння — додатковий екран на задній панелі (використовується коли смартфон складено) дряпається аж сьомим за гостротою інструментом JerryRigEverything.

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

Корпус дуже легко дряпається ножем, незалежно від грані, де застосовується цей інструмент.

На диво добре для Moto з гнучким екраном завершився тест із брудом. Його запхали всередину та багаторазово відкрили та закрили з пристрастю. Проте видимих ушкоджень від цього не з’явилося.

Вогняний тест два екрани пережили по різному. На зовнішньому темна пляма з’явилася через 20 секунд роботи запальнички. На основному незворотна пляма утворилася вже за 6 секунд.

Найцікавіше в тесті — спроба вивернути Motorola Razr 40 Ultra на виворіт. Дивовижно, але основний екран не зазнав видимих ушкоджень, натомість скло «твердого» додаткового ефектно покрилося павутинням із тріщин.

Відео випуску тут:

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос