Рубрики НовиниСофт

Jooble запустив мобільний застосунок для пошуку роботи в Україні та ще 68 країнах світу

Опубликовал
Володимир Скрипін

Сайт із пошуку вакансій Jooble запустив мобільний додаток Jooble Job Search на iOS та Android, який об’єднує всі пропозиції від роботодавців 69 країн світу в одному місці. З його допомогою шукачі роботи зможуть зручніше переглядати вакансії з телефону та відгукуватися на них.

Застосунок забезпечує можливість пошуку роботи серед усіх вакансій з понад 140+ тисяч ресурсів. Можна шукати вакансії одночасно по декількох спеціальностях, регіонах, а також переглядати пропозиції роботи для віддаленого працевлаштування.

Наразі застосунок працює в тестовому режимі, то ж при використанні можливі дрібні помилки. В ньому можна налаштувати сповіщення і кожного дня отримувати оновлення з новими кар’єрними можливостями.

У Jooble Job Search можна не лише переглядати вакансії, а відгукуватися на них прямо із застосунку — розробники також передбачили можливість відгукнутись на оголошення через інший пристрій та додали окрему функцію пересилання вакансії у месенджери. Розробники обіцяють розвивати сервіс та поступово доповнювати його новими функціями для комфортного користування.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Раніше в Jooble публічно засудили російську військову агресію щодо України — компанія припинила свою діяльність на ринках праці російської федерації та республіки білорусь. Також команда розробила окремий сайт для пошуку роботи людям за кордоном, які вимушено покинули Україну через військову агресію російської федерації.

  • Jooble (Джубл) — один із найбільших сайтів для пошуку роботи в Україні та світі, що входить в топ-10 найпопулярніших ресурсів із працевлаштування.
Disqus Comments Loading...