KeyPad TouchScreen ─ бездротова клавіатура для управління системою Ajax за ціною 8200 грн

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Ajax Systems випустила новий пристрій під назвою KeyPad TouchScreen. Це бездротова клавіатура з сенсорним екраном, призначена для керування системою Ajax.

Пристрій має невеликі розміри та оснащений 5-дюймовим сенсорним IPS дисплеєм з роздільною здатністю 480×854 пікселів. За допомогою клавіатури користувач може керувати пристроями автоматизації ─ переглядати та взаємодіяти з кількома групами безпеки одним дотиком, що дозволяє легко ставити та знімати з-під охорони різні зони та приміщення. Клавіатура має сенсор наближення та активується, коли до неї піднести руку, а також має автоматично регульовану підсвітку. Інтерфейс наслідує застосунок Ajax.

Екран дає змогу побачити поточний режим охорони будь-якої групи пристроїв. Про тривоги, відчинення дверей та затримки на вхід/вихід додатково сповіщає звукова індикація, гучність якої можна налаштувати в застосунках. Також клавіатура сповіщає користувачів про несправності під час встановлення під охорону. Це допомагає виявити причини помилок і збоїв.

KeyPad TouchScreen пропонує три способи автентифікації: через смартфон, пристрій безконтактної ідентифікації (Pass або Tag) чи персональний код доступу. Пристрій має кілька систем захисту, таких як код примусу, захист від підміни, добирання коду і несанкціонованих пристроїв доступу, тривога тампера та шифрування даних. Завдяки цьому лише авторизовані користувачі можуть отримати доступ до системи.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Як зазначають розробники, за щоденного використання KeyPad TouchScreen працюватиме до 1,5 року від попередньо встановлених змінних батарей. Клавіатура також передбачає можливість під’єднаня до блока живлення 12 В. У такому разі батареї стають джерелом резервного живлення, і клавіатура продовжить працювати навіть якщо основне живлення втрачено. KeyPad TouchScreen підтримує радіопротоколи Jeweller і Wings для бездротового зв’язку дальністю до 1700 м. Крім того, прошивка клавіатури оновлюється автоматично через повітря.

Клавіатура KeyPad TouchScreen сумісна з хабами Hub 2, Hub 2 Plus, Hub Hybrid. Новинка вже доступна для замовлення у реселерів за рекомендованою ціною 8199 грн.

Disqus Comments Loading...