Рубрики Новини

Кіберспортсмени та стримери проведуть місячний марафон #StreamersWithUkraine для збору коштів постраждалим від війни в Україні

Опубликовал
Максим Григор'єв

Місячний марафон #StreamersWithUkrain, який розпочинається 24 березня, об’єднає інфлюенсерів та стримерів незалежно від розміру аудиторії, щоб зібрати $1 мільйон на гуманітарні потреби потерпілим від війни українцям. Понад 100 стримерів з усього світу вже приєдналися до благодійної акції. Пожертвування надішлють благодійним організаціям «Razom» та «Nova Ukraine».

«Кіберспорт не може залишатися осторонь того, що сьогодні відбувається в Україні – війна, загибель невинних людей, тисячі тих, хто потребує допомоги. #StreamersWithUkraine – це приклад того, як провідні представники кіберспорту можуть вплинути на ситуацію та допомогти нужденним».

Євген Лукіяненко, керівник відділу кіберспорту WePlay Holding

До 23 квітня будь-який охочий може приєднатися до марафону. Для участі достатньо зареєструватися на офіційному сайті, розмістити унікальне посилання на PayPal для пожертвувань та додати QR-код у стриму. Глядачі також зможуть пограти в одній команді або позмагатися з професійними кіберспортсменами CS:GO, Call of Duty або Apex Legends. Серед учасників – Данило «Dendi» Ішутін, Ярослав «pashaBiceps» Яжомбковскі, Якоб «Pimp» Віннече, Майкл «THINND» МакМахон та інші. Інформація про всіх кіберспортсменів, включаючи рейтинг донорів та учасників акції зі збору коштів, буде на сайті.

Марафон підтримують понад 15 агентств талантів, включаючи FantasyExpo, Evolved, Ader Gaming, Prodigy, AFK Creators, а також професіонали з провідних кіберспортивних організацій.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс
Disqus Comments Loading...