«Київстар» підключив до інтернету вже 1000 бомбосховищ України

Опубликовал
Володимир Скрипін

Для забезпечення зв’язку та доступу до необхідної інформації «Київстар» безплатно надає інтернет у бомбосховищах по усій Україні. Сьогодні оператор повідомив, що їх кількість сягнула 1000.

Від початку війни дану послугу від оператора отримують такі міста як Київ, Житомир, Рівне, Львів, Дніпро, Обухів, Хмельницький, Білгород-Дністровський, Чернівці, Запоріжжя, Луцьк, Миколаїв та багато інших. Щоденно компанія підключає в середньому по 15 нових локацій та активно приймає заявки на підключення.

Щоб подати заяву на підключення бомбосховища чи укриття до інтернету, потрібно звернутись із запитом на електрону адресу wifi@kyivstar.net, вказавши свої контакти та адресу підключення. Після цього впродовж кількох днів технічний спеціаліст компанії наддасть зворотний зв’язок щодо можливості підключення та необхідного часу для виконання запиту.

Від початку війни «Київстар» запустив декілька благодійних ініціатив. Так, оператор вже надав абонентам безоплатних послуг на понад 400 млн гривень, перерахував понад 30 мільйонів гривень благодійної допомоги на гуманітарні потреби військових, лікарень, літніх людей та постраждалих від війни. Зокрема мобільний оператор виділив допомогу до БФ «Повернись живим», БФ «Твоя опора», БФ «Let`s help» та МБФ «Карітас України», а також перерахував майже 2 млн гривень в рамках міжнародного телемарафону Save Ukraine та благодійного концерту гурту Океан Ельзи.

Disqus Comments Loading...