Рубрики НовиниСофт

«Київстар» пропонує новий тариф «СуперГіг» з «безлімітним» інтернетом за 300 грн на місяць — після 300 ГБ включається шейпінг до 0,8 Мбіт/с

Опубликовал
Вадим Карпусь

Оператор стільникового зв’язку «Київстар» повідомив про створення нового тарифу «СуперГіг» для користувачів мобільних пристроїв. Він призначений для абонентів, які навчаються та працюють онлайн.

«Київстар» рекомендує підключати новий тариф абонентам, яким необхідний лише безлімітний 4G-інтернет для роутера, планшета чи смартфона у якості другої сім-карти або для іншого пристрою. Хвилини для розмов та SMS не входять у пакет послуг. Вартість тарифу «СуперГіг» становить 300 грн на місяць

Після підключення тарифу абонентам буде доступний безлімітний інтернет на максимальній у мережі оператора швидкості до використання 300 ГБ даних протягом місяця. Після використання цього обсягу трафіку швидкість доступу буде знижено до 0,8 Мбіт/с. Щоб поновити швидкість, можна активувати послугу Турбо за 100 грн. Це зніме обмеження по швидкості до використання наступних 300 ГБ трафіку або до кінця місяця.

Тариф «СуперГіг» доступний абонентам передплати «Київстар» з 10 червня. Щоб перейти на новий тарифний план, потрібно зателефонувати за номером 477.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу
Disqus Comments Loading...