Рубрики НовиниСофт

“Київстар” склав рейтинг найпопулярніших застосунків для роботи та навчання онлайн

Опубликовал
Сергій Кулеш

З квітня 2022 року Київстар допомагає українцям в умовах війни зробити роботу і навчання онлайн більш комфортними. Для цього оператор тимчасово скасував тарифікацію мобільного інтернету у найпопулярніших додатках для відеодзвінків. Компанія проаналізувала як абоненти користувалися цими та іншими сервісами та склала рейтинг найпопулярніших.

Відтак, перше місце в рейтингу посідає Google Meet, яким щомісяця на своїх смартфонах користуються більше 1,6 млн абонентів Київстар. На другому місці із символічним відставанням – Zoom, яким послуговуються близько 1,6 млн українців. На третьому, вже зі значно більшою різницею, Microsoft Teams, де майже 600 тис. користувачів щомісяця. Найбільше часу у середньому протягом дня клієнти Київстар проводять у Microsoft Teams – 32 хвилини, трохи менше у Zoom – 21 хвилину.

Окремо ми проаналізували додатки, якими користуються для навчання. Онлайн-бібліотеку Wikipedia відвідують 4,3 млн абонентів щомісяця, Google Classroom – 760 тис., а додаток для вивчення мов Duolingo – 230 тис. Також матеріалами Всеукраїнської школи онлайн та Prometheus щомісяця користуються до 200 тис. клієнтів Київстар. А найбільше часу в середньому за день вони проводять за вивченням іноземних мов у Duolingo – 15 хвилин.

Нагадаємо, що всі вказані сервіси доступні без тарифікації мобільного інтернету для абонентів передплати та контракту у всіх тарифних планах завдяки послузі Знання без меж. Завдяки ній користувачі Київстар можуть працювати, навчатися, освоювати нові мови та професії без додаткових витрат на мобільний інтернет.

Disqus Comments Loading...