Компактна PlayStation 5 на перших «живих» фото ─ вона тонша і коротша за оригінальну

Опубликовал
Вадим Карпусь

До виходу на ринок тоншої версії PlayStation 5 залишилося ще кілька тижнів, але, схоже, комусь вдалося отримати у свої руки оновлену ігрову консоль. Користувач X (раніше Twitter) з ніком @phantompainss опублікував кілька фотографій пристрою та порівняв його з нинішнім більш потужним аналогом. Проте зараз публікація вже недоступна.

Судячи з фотографій, нова PlayStation 5 не тільки вужча, а й коротша за нинішню версію. Отже, вона займатиме менше місця. Попри більш тонкий дизайн, на задній панелі пристрою залишилися ті ж роз’єми, що й у попередника, включаючи HDMI, два роз’єми USB, роз’єм живлення та роз’єм Ethernet.

Зображення також підтверджують чутки про те, що знімний дисковод PS5 вимагатиме підключення до інтернету під час встановлення. На одній із фотографій видно повідомлення: «Неможливо використовувати дисковод. Вам необхідно під’єднати PS5 до мережі, щоб зареєструвати дисковод на PS5». Користувачі висловлювали побоювання з приводу того, чи зможуть вони використовувати дисковод, якщо Sony відключить сервери аутентифікації для PS5 і її дисковода.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Як очікується, Sony виведе на ринок нову компактну консоль PS5 у листопаді, але компанія досі не підтвердила точну дату виходу. PS5 з дисководом буде коштувати $499,99, а цифрова версія – $449,99.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...