Компактна PS5 зсередини — блогери розібрали нову консоль Sony. Особливості конструкції

Опубликовал
Вадим Карпусь

У сервісі YouTube з’явилося відео розбирання нової компактнішої ігрової консолі PlayStation 5. Її іноді ще називають PS5 Slim, хоча сама Sony не використовує слово Slim в назві.

Автор відео розбирає консоль на компоненти та порівнює її з попередницею. При цьому він робить висновок, що нова компактна версія «не набагато менше» оригінального пристрою. Нова цифрова версія PlayStation 5 важить 2,6 кг проти 3,4 кг у попередньої цифрової версії. Водночас нова версія з дисководом важить 3,2 кг замість 3,9 кг у попередньої версії.

Дисковод «напрочуд легко знімається», його можна зняти з консолі без використання будь-яких інструментів. Дисковод підключається до материнської плати за допомогою одного гнізда. Для доступу до відсіку SSD, як і раніше, потрібна викрутка.

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

Автор відео розкритикував нову горизонтальну стійку. У комплект постачання входить підставка, що являє собою два пластикових затискачі. Вертикальна підставка продається окремо.

Ціна нової консолі з накопичувачем складає $499,99 (€549,99 / £479,99), версії PS5 Digital Edition – $449,99 (€449,99 / £389,99). Таким чином, ціна Digital Edition у США збільшилася на $50.

На відміну від поточної моделі, покупці нової PS5 Digital Edition зможуть додати привід Blu-ray пізніше, оскільки він продаватиметься окремо за $79,99 (€119,99 / £99,99). Для підключення нового дисковода до PS5 буде потрібно підключення до інтернету.

Джерело: videogameschronicle

Disqus Comments Loading...